HOME                DESPRE NOI           PORTOFOLIU             CONTACT
Scari pe structura de beton - in acest caz se placheaza structura suport existenta, existand optiuni diferite de executie a balustradei.Se poate opta in functie de designul locuintei doar pentru placare cu treapta, contratreapta din beton putand fi ulterior tencuita. Elementele componente ale balustradei din lemn se pot particulariza astfel incat fiecare scara sa devina unica si sa nu cadem in monotonia modelului impus de producator. Pe o astfel de structura din beton putem aseza o balsutrada din inox simpla sau inox cu insertie din lemn sau de ce nu o balustrade din fier forjat. Nuantele de culori pe care le puteti alege vor da eleganta si un plus de caldura locuintei.

Scara pe vanguri de lemn - este folosita in cazul in care nu s-a conceput din faza de proiect si mai departe din constructia locuintei o scar ape stuctura de beton sau de metal. In schimbul acestora aflandu-se in plaseu un gol, iar la baza un spatiu suficient pentru a se permite proiectarea unei scari comode la urcare si coborare recomandam proiectare aunei stfel de scari interioare . Componenta acestor tipuri de scari sunt:
- vangurile, care in acest caz au rol de sustinere si fixare a elementelor ulterioare,
- treptele, componentele pe care se paseste la urcate si coborare,
- contratreapta cu rol functional dar si decorativ,
- balustrade cu rol de securitate si design.
Balustrii din componenta balustradei pot fi executati in diverse modele, ajutand la particularizarea scarii.

Scara din lemn pe structura din metal - se adreseaza persoanelor care doresc linii moderne in spatial amenajat casei scarii. Astfel se pleaca de la o structura din metal cu linii drepte si un design armonios, pe care se placheaza treptele cu lemn. Parerile sunt diferite in a alege o scara interioara pe structura din metal si o scara interioara pe vanguri din lemn, dar timpul a aratat functionalitatea si rezistenta ambelor structuri. Acest tip de scara se presteaza unui trafic intens, solicitant.Pentru o astfel de structura se preteaza o balustrada din inox simpla sau inox cu insertie din lemn.

SCARI INTERIOARE
- pe structura de beton
- pe vanguri de lemn
- pe strutura din metal
· HOME        · DESPRE NOI        · PORTOFOLIU        · CONTACT